Over PID-advies...

Profiel

Ik ben Anke Veen, een ervaren allround adviseur op het gebied van Human Resource Management en Casemanagement. Ik woon met mijn man en 2 kinderen in het mooie Warnsveld (gemeente Zutphen).

 

Met mijn ambitieuze en gedreven persoonlijkheid, denk ik in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden. Als HR-professional heb ik bijna 20 jaar ervaring opgedaan in verschillende branches. Interim opdrachten benader ik pragmatisch en analytisch, waardoor ik snel tot resultaten kom. Ik word door klanten gewaardeerd om mijn enthousiaste en directe aanpak. Verder beschik ik over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen, waardoor ik een prettige sparringpartner ben.

ervaren allround adviseur | 20 jaar ervaring | Anke Veen

Loopbaan

Ik ben PID-advies in de zomer van 2017 gestart nadat ik ruim 8 jaar als (senior) HR adviseur werkzaam ben geweest in de gezondheidszorg (GGZ). Als zelfstandig HR adviseur was ik aanspreekpunt en adviseur van het management en directie. Daarbij was ik ook betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van verschillende onderdelen van het HR beleid.

 

Uitdaging vind ik in het begeleiden van veranderingen, het (kwantitatief) inzichtelijk maken en analyseren van HR data, het bepalen van de verzuimdienstverlening en het (hands-on) kunnen uitvoeren van de HR functie.

 

Voordat ik bij GGNet ging werken heb ik HR ervaring opgedaan bij Stichting Wisselwerk en Getronics Pinkroccade (inmiddels KPN).

 

In 2004 heb ik mijn diploma Personeel & Arbeid behaald aan de Saxion Hogeschool in Deventer.

 

Mijn volledige CV vind u hier

Werkwijze

Ik ben een daadkrachtige en communicatief sterke adviseur, met veel relevante kennis van het HR vak.

 

Ik ben de sparringpartner met een duidelijke mening. Ik ondersteun op een bruikbare manier, zonder het vraagstuk over te nemen.

 

In mijn functie als HR adviseur heb ik diverse (reorganisatie) trajecten begeleid, waarbij ik de menselijke maat voorop heb gesteld (binnen de kaders van het belang van de organisatie).

 

We starten elke potentiële samenwerking met een vrijblijvend (advies)gesprek, waarin we gezamenlijk de vraagstelling en verwachtingen in kaart brengen.

 

Vervolgens lever ik een compacte offerte inclusief een plan van aanpak aan. Op basis hiervan gaan we starten.

 

Mijn resultaat is persoonlijk, integer en direct, binnen de afgesproken (tijds-)kaders.PID-advies = HR Advies | Interim HR | HR abonnement | HR analytics