Over PID-advies...

Profiel

Ik ben Anke Veen, een ervaren allround adviseur op het gebied van Human Resource Management en Casemanagement. Ik woon met mijn man en 2 kinderen in het mooie Warnsveld (gemeente Zutphen).

 

Met mijn ambitieuze en gedreven persoonlijkheid, denk ik in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden. Als HR-professional en Casemanager verzuim heb ik ruim 20 jaar ervaring opgedaan in verschillende branches. Interim opdrachten benader ik pragmatisch en analytisch, waardoor ik snel tot resultaten kom. Ik word door klanten gewaardeerd om mijn enthousiaste en directe aanpak. Verder beschik ik over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen, waardoor ik een prettige sparringpartner ben.

ervaren allround adviseur | 20 jaar ervaring | Anke Veen

Loopbaan

Ik ben PID-advies in de zomer van 2017 gestart nadat ik ruim 18 jaar als (senior) HR professional werkzaam ben geweest.

 

Uitdaging vind ik in het begeleiden van veranderingen, het inzichtelijk maken en analyseren van het verzuim, het bepalen van de strategie en het (hands-on) kunnen uitvoeren van de opdracht.

 

In mijn functie als HR professional heb ik diverse (reorganisatie) trajecten begeleid, waarbij ik de menselijke maat voorop heb gesteld (binnen de kaders van het belang van de organisatie). 

 

Mijn volledige CV vind u hier

Werkwijze

Ik ben een daadkrachtige en communicatief sterke adviseur, met veel relevante kennis van het HR vak.

 

Ik ben de sparringpartner met een duidelijke mening. Ik ondersteun op een prettige manier, zonder het vraagstuk over te nemen.

 

We starten elke potentiële samenwerking met een vrijblijvend (advies)gesprek, waarin we gezamenlijk de vraagstelling en verwachtingen in kaart brengen.

 

Vervolgens lever ik een compacte offerte inclusief een plan van aanpak aan. Op basis hiervan gaan we starten.

 

Mijn resultaat is persoonlijk, integer en direct, binnen de afgesproken (tijds-)kaders.PID-advies = HR Advies | Interim HR | HR abonnement | HR analytics